Масаж

назад назад
Масажи с Eco Spa

Масажи с Eco Spa

ТЕРАПИЯ БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО

 

Бонуси на терапията: Много от нас помним времето, когато след прекаран ден на плажа, за да не „спим на закачалката” ни мажеха с кисело мляко и то правеше чудеса за нас. Терапия Българско Кисело Мляко е една от най-популярните и продавани терапии по българските курорти и Спа хотели. Най-търсената от туристите по българското черноморие, заради  изключително нежното ѝ и дълбоко въздействие върху поелата изобилно UV лъчение кожа. Терапия ценена и в Западна Европа и в Далечния Изток. Показана е за дехидратирана и суха кожа, за повехнала и загубила еластичността си кожа. Действа хидратиращо, подобрява еластичността и естествените защитни механизми на кожата, ексфолира фино епидермиса и изравнява тена. Това е терапия заложила на уникалните съставки на едно от най-ценните български открития – българското кисело мляко. 

 

Времетраене на терапията – 80-90мин.
Адаптация за гръб – 50-55мин.

 

 

 

БЪЛГАРСКИ СПА РИТУАЛ МЕД И МЛЯКО  

 

Бонуси на терапията: Златните частици подчертават по неповторим начин летния загар, а изкусителния аромат на мед и мляко допринася за чувството на уют и топлина, напомня за топлите летни вечери и блещукането на светулките.  Полиране и изглаждане на кожата, подобряване на хидратацията и еластичността, ревитализиране и омекотяване в дълбочина. Показана при суха и дехидратирана кожа с намалена еластичност и жизненост. Въпреки изключителното си хипоалергично действие не се препоръчва при наличие на алергии към мед или пчелни продукти! 

Времетраене на терапията – 70мин.
Адаптация за гръб – 50-55мин.

Вижте и другите предлагани терапии с мед тук

 
 

РЕЛАКС ГУРМЕ ТЕРАПИЯ С КОКОС

 

Бонуси на терапията: Успокоява не само раздразнената кожа, но облекчава и емоционалния дистрес, съпътстващ ежедневието ни. Кокосовото масло лекува тялото на много фино ниво – помага при хронична умора, хронични кожни проблеми, помага за успокояването на съня... Показана както за суха и дехидратирана кожа, така и за смесена и проблемна.  Нормализира киселинността на кожата, хидратира в дълбочина, има антибактериално действие, стимулира изчистването на организма и повдига емоционалния тонус.  

Времетраене на терапията – 70-80мин.
Адаптация за гръб – 50-55мин. 

 

 

ШОКОЛАДОВО УДОВОЛСТВИЕ


Бонуси на терапията: Шоколад = ендорфини = щастие = красота! Невероятния прилив на енергия и усещането за лекота и свежест ще сътворят чудеса за вас! Почитателите на шоколада ще се влюбят в тази терапия и ефекта на сияйна и кадифено гладка кожа, който тя оставя. Едно истинско приключение за сетивата! 

Времетраене на терапията – 80-90мин.
Адаптация за гръб – 50-55мин. 

 

Вижте и другите предлагани терапии с шоколад тук

 

ТОНИЗИРАЩА ТЕРАПИЯ КОКОС И ШОКОЛАД

 

Бонуси на терапията: Най-доброто от най-доброто! Комбинация от лечебните и изчистващи свойства на кокосовото масло и удоволствието от сладкия аромат на шоколад. Струяща жизненост, мека и сияйна кожа, нежна глътка безвремие за себе си. Дълбок дъх, отпочинал поглед, ясна мисъл и спокоен ум са прякото следствие от това приключение за сетивата.

 

Времетраене на терапията – 80-90мин.
Адаптация за гръб – 50-55мин.

 

В нашите салони може да си закупите продуктите за домашна грижа от Eco Spa. Повече информация тук