Масаж

назад назад
Диамантена терапия

Диамантена терапия

Диамантена терапия за тяло от Natura Bisse

 

Комбинация от изключителни активни съставки, включително Артемия Селина и нейните необикновени сили да зарежда кожата с енергия, изключителни регенериращи качества и защита от клетъчно стареене.
Нежите средиземноморски цветни нотки на колекцията Диаманти с привкус на лавандула допълват приятно релаксацията и са гаранция за приятно изживяване


Диамантения магнитен ритуал за тяло е едно несравнимо, луксозно изживяване, което причиства тялото, подпомага освобождаването на напрежението /в ставите и мускулите/ и елиминира ефекта от електромагнитното замърсяване и ежедневен стрес. Това пътешествие през и чрез сетивата използва елементи от най-изключителните терапии, най-деликатните аромати и най-ефективните масажни техники.
 

Започва с балансиране на чакрите, чрез полагане на полускъпоценни камъни, последвано от нанасяне на луксозна маска от микронизирано желязо, която събира акумулираното електромагнитно замърсяване и чрез мощни магнити се отнема от тялото.
Следва цялостен основен масаж, който освобождава ставите и облекчава от натрупаното напрежение, оставяйки тялото невероятно облекчено и кожата забележително хидратирана и блестяща.
Този невероятен магнитен ритуал ще Ви пренесе до нивото на пределна релаксация, осигурявайки чувство на абсолютно благополучие и балансирайки тялото Ви.

Времетраене: от 90 до 100 мин.